HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Alışveriş Filesi, Pazar Filesi Nereden Alınır?

06-06-2022 22:51
Alışveriş Filesi, Pazar Filesi Nereden Alınır?

Hepimizin bildiği gibi dünyamız küresel ısınma tehlikesi altında. Bu yüzden dünyayı kirlettiğimiz gibi temizlemesini de bilmeliyiz. Bunu kelimeler ile ifade etmek kolaydır fakat yaşanılan bu olay bir doğa faciasıdır. Son yıllarda plastik poşet kullanımı oldukça artmıştır. Plastik poşetler doğada çok zor yok olan ve içinde kimyasal barındıran malzemelerden üretilmektedir. 2019 yılının başından itibaren ülkemizde bakanlığımızca bir adım atılmıştır. Plastik poşet kullanımını azaltmak amacı ile bakanlığımız tarafından plastik poşetler paralı hale getirildi ve 25 kuruş oldu. Poşet caydırıcılığı açısından güzel bir uygulama olan sistem sayesinde plastik poşet kullanımı azalmaya başlamaktadır. Bu durumda da bazı alternatif ürünler üretmek gerekiyor tabi ki de. Ülkemizde eskiden alışveriş filesi ve Pazar filesi kullanıldığını biliyoruz. Bu fileler sağlığa zararsız malzemelerden üretilebildiği gibi aynı zamanda da çok uzun süre kullanılabiliyor. Yani plastik poşetler gibi kullan at malzemelerden üretilmiyor. Alışveriş filesi ve pazar filesi çeşitleri bu noktada hayatımıza giriyor.

Pazar Filesi Nedir?

Pazar filesi alışveriş yaparken plastik poşet yerine kullanılan geri dönüşümlü bir poşet çeşididir. Özel dokuma iplerden üretilen bu alışveriş fileleri oldukça dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Esnek yapısı sayesinde içerisine oldukça fazla ürün sığabilir. Farklı ölçülerde de üretilen bu pazar alışveriş filesi modelleri oldukça avantajlıdır. Farklı renklerdeki tasarımları ile de hem şık hem de ilgi çekici pazar filesi modelleri vardır.

Pazar Filesi Nereden Alınır?

Pazar filesi satın al diye bir arama yapıyorsanız doğru yerdesiniz demektir. Attack Sport olarak toptan pazar filesi imalatı konusunda oldukça tecrübeliyiz. Şirketimiz dünyanın daha güzel bir yer olabilmesi için çabalamaktadır. Toptan pazar filesi üreticisi arıyorsanız geniş ürün yelpazesi ile Attack Sport size yardımcı olacaktır. Rengarenk ve gösterişli alışveriş fileleri ile hem doğayı hem de bütçenizi korumuş olacaksınız. Çünkü alışveriş fileleri geri dönüşümlü malzemeden üretildiği için oldukça kullanışlıdır. Toptan Pazar filesi fiyatları için bizi aramanız yeterlidir.

Attack Sport olarak koruma fileleri sektöründe oldukça gelişmiş ve geniş bir ürün portföyümüz bulunmaktadır. Son yıllarda artan poşet kullanımının önüne geçebilmek adına bizler de Pazar alışveriş filesi üretimini destekleyerek sizlere dayanıklı ve kaliteli ürünler sunmanın keyfini yaşıyoruz. Sürdürülebilir bir dünya için bizler de devletimizin yanındayız.

Şimdi hep birlikte poşetlerin ne kadar zararlı olduğunu ve neden Pazar fileleri kullanmamız gerektiğini derinlemesine inceleyelim.

Alışveriş Fileleri İle Poşet Kullanımını Azaltın

Poşetler tipik olarak lamine edilmiş bir plastik ve alüminyum filmden yapılır. Bu nedenle geri dönüşümü zorlaşır ve dolayısıyla çöplükte (veya suyollarında veya okyanuslarda) daha da kötü bir şekilde sonuçlanır. Yeni geri dönüşüm teknolojisine işte bu yüzden ayak uydurmak gerekiyor.

Geri dönüşüm demek dünyamızın daha yaşanılabilir hale gelmesini sağlayacak ürünleri kullanmamız demek. Kabul etmemiz gerekir ki tüketim devrinde yaşıyoruz. Tüketiciler için bir ürünün ihtiyacını karşılaması genellikle yeterli oluyor. Lakin biz üreticiler ne kadar çok geleceğe yönelik hareket edersek o kadar çok tüketiciye de yardımcı olmuş oluruz.

Pazar Filesi Kullanmanın Avantajları

  • Kaliteli ve dayanıklı polyamid iplik kullanılarak üretilen Pazar fileleri uzun süre kopmadan ve aşınmadan kullanılabilir.
  • Geri dönüşümlüdür bu yüzden doğaya hiç zarar vermiyor.
  • Küresel ısınmanın önüne geçebilmek açısından büyük bir adımdır.
  • Farklı renkleri ile görsel bir şölen sunuyor tüketicilere.

Sürekli artan tek kullanımlık plastik poşet kullanımımız, çevresel hasar, iklim değişikliği ve kirlilik, vahşi yaşam ve doğal yaşam alanlarına zarar ve insan sağlığına zarar gibi tüm dünyada sorunlara neden olmaktadır. Yeniden kullanılabilir torbalar, her gün üretilen ve atılan tek kullanımlık plastik torbaların sayısını azaltarak bu sorunların çözülmesine yardımcı olabilir.

Naylon poşet yerine kullanılan nostaljik Pazar fileleri sizi geçmişe götürecek ve size duygusal anlar yaşatacak. Sizler de daha bilinçli ve farkındalığı olan nesiller yetiştirmek istiyorsanız çocuklarınıza geri dönüşümü mümkün olan ürünler alarak onları geleceğe hazırlayabilirsiniz. Market fileleri tüm alışveriş ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz oldukça kullanışlı bir üründür. Kirlendiğini düşündüğünüz zaman kolaylıkla çamaşır makinasında ya da elde yıkayabilirsiniz. Oldukça fonksiyoneldir. Tek kullanımlık kağıt veya plastik torbalara bir alternatiftir.

Plastik Doğada Kaç Yılda Kaybolur?

Günden güne doğal kaynakların azaldığı, su kaynaklarının yavaşça yok olduğu, kısacası çocuklarımız ve torunlarımız için tehlikeli, yetersiz bir doğa ile geleceğe adım adım gittiğimiz söylenebilir. Bu durum hem çok üzücü, hem de çok zor bir durumda olduğumuzu gösteriyor. Doğal kaynakların zarar görmesi ve doğal kaynakların tükenmesine yol açan varlıklar biz insanlarız. Bu yüzden buna çözüm bulması gereken de bizleriz. Pazar alışveriş filesi kullanmak bu konuda oldukça güzel bir başlangıç olabilmektedir.

Plastik doğada yaklaşık 1000 yılda tamamen çözülüyor. Ortalama bir insan ömrünün 70-80 yıl olduğunu varsayarsak bu da 10-12 neslin bu atık malzemeden zarar gördüğü anlamına geliyor. Ve bu atık malzeme daha çok kullanılmaya devam ederse bundan sonraki bütün nesiller bu durumdan etkilenecek gibi görünüyor ve küresel ısınma daha da ilerleyecek gibi duruyor. Bu yüzden elimizden gelen her şeyi yapıp teknolojinin nimetlerinden faydalanarak file üretimine geçmeliyiz. Plastik poşet kullanırken dikkat etmemiz gereken şeyleri sizler için sıraladık;

Neden Alışveriş Filesi Tercih Edilmeli?

Bir sonraki alışverişi yaparken akıllıca değerlendirmeniz gereken altı şey:

  1. Mümkünse yanınızda Pazar alışveriş filesi olsun. Yaptığınız alışveriş malzemelerini bu şekilde daha kolay taşıyabilirsiniz.
  2. Mümkünse yerel olarak üretilen ürünleri satın alın. Hem ülkeniz için daha faydalı olacaktır.
  3. Satın aldığınız filelerin sağlamlığından emin olun.
  4. Daha az malzeme kullanan daha hafif ürünleri seçin.
  5. Tek kullanımlık ürünler satın almaktan kaçının ve bunun yerine toplu alternatifleri tercih edin.

Attack Sport pazar filesi ağı alışverişlerinizde ürünlerinin taşınması için düşünülmüş çok ideal bir taşıma yöntemidir. Poşet kullanımını azaltmak için 2019 Ocak ayında çıkan kanun dolaysıyla çok yoğun bir talep görmektedir. Pazar filesi sağlığımız için faydalıdır bu nedenle defalarca kullanabileceğimiz kullanışlı bir üründür.

Alışveriş Filesi Teknik Özellikleri

Göz açıklığı ip kalınlığı ve renk seçenekleri bakımından farklı özellikte ürünleri sitemizde veya satış mağazamızda bulabilirsiniz. Toptan ve perakende alışveriş filesi üretimi konusunda yeterli teknik ve profesyonel ekibe sahibiz.  Türkiye’nin her yerine Attack Sport bünyesinde çalışan sertifikalı teknik personel ile hizmet vermekteyiz. Attack Sport fabrikasından çıkan Pazar fileleri yerli üretim TS – EN 1263-1 İSO 901 belgelidir.

Sadece Pazar filesi değil daha bir çok sektörde kullanılan filelerin imalatını da yapmaktayız. Örneğin sera koruma filesi ağı, tarım koruma filesi, kuş koruma filesi, spor file ağları, güvenlik koruma ağları, inşaat güvenlik ağları gibi bir çok sektöre hizmet vermekteyiz. Amacımız bahsettiğimiz gibi dünyanın daha yaşanılabilir bir hale gelmesini sağlamak. Ve %100 müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Pazar filesi yapımı ve Alışveriş filesi fiyatları için bizimle iletişime geçerek toptan fiyat alabilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Pazar Filesi İle İlgili Sıklıkla Sorulan Sorular

Toptan pazar filesi nerede satılır?

Toptan pazar filesi Attack Sport bünyesinde satılır. Farklı renk alternatifleri ile sizlere alışveriş filesi, market filesi ve pazar filesi olarak sunulur. Hemen bizimle iletişime geçin ve ucuz alışveriş filesi çeşitleri içerisinden size uygun olanı alın.

Pazar filesi fiyatları nedir?

Pazar filesi fiyatları toptan ya da perakende olarak değişiklik gösterir. İhtiyacınız olan ürünün miktarını ve ölçüsünü belirttikten sonra pazar alışveriş filesi fiyatları ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.