HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Balkon Filesi Güvenli mi?

06-06-2022 22:48
Balkon Filesi Güvenli mi?

Balkon filesi çocuk ve evcil hayvan güvenliğini sağlamak için kullandığımız güvenlik filesidir. Bu fileler çocuk balkon koruma filesi, kedi koruma filesi ya da kuş koruma filesi olarak kullanılır.

Balkon Filesi Nedir?

Balkon filesi balkonların daha güvenli bir alan olmasını sağlamak için kullanılan bir güvenlik filesi çeşididir. Polipropilen ip kullanarak üretilen balkon filesi oldukça güvenlidir. Özel klipsler yardımı ile balkon duvarlarına ince işçilik ile monte edilen balkon güvenlik fileleri çok yüksek ağırlıkları taşıyabilme kapasitesine sahiptir. Güvenilirliği arttırmak adına file göz boşluklarını olduğundan daha dar yaptırabilirsiniz. Bu sayede hem evcil hayvanların güvenliğini sağlarsınız hem de çocukların düşmesini önlersiniz.

Kedi balkon filesi olarak da onları korumak için sıklıkla kullanılır. Kedi balkon filesi kedilerin aşağı düşmesini engelleyecek teknik özelliklere sahiptir. File ipleri yüksek dayanıklılığa sahiptir. Bu sayede kediler fileleri koparamaz ve yırtamaz. Küçük göz aralıkları sayesinde de kediler bu deliklerden geçip balkonu aşamaz. Ayrıca evde kuş var ise küçük göz aralıklarına sahip bu fileleri aşamayacağı için kaçmasını engelleyebilirsiniz.  Bu sayede evcil hayvanlar için güvenli bir yaşam alanı oluşmuş olur. Balkonlar için kullanılan fileler evcil hayvan sahipleri için mükemmel bir seçenektir.

Balkon Filesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

  • Balkon güvenlik filesi alırken yüksek kaliteye sahip iplerden üretilmiş fileleri almaya özen gösterin.
  • Fileler sürekli güneş ışınlarına maruz kalacağı için UV ışınlarına karşı dayanıklı olmalıdır.
  • Filenin hammaddesi polyamid, polyester ya da polipropilen ipten olmalıdır.
  • İplerin minimum kalınlığı 4mm olmalıdır.
  • Balkon güvenlik filesi göz aralığı ise en az 4cm en fazla 10cm olmalıdır ki çocuk balkon filesi amacına uygun üretilsin.

Attack Sport olarak ürettiğimiz balkon koruma filesi TSE TS EN 1263- kalite sertifikasına sahiptir. Bu sertifika ile balkonlarınız daha güvenli güvenlik fileleri ile kaplanmaktadır.  İstediğiniz renkte balkon güvenlik filesi modelleri ile balkon tasarımıza uygun seçenekler mevcuttur.

En Güvenli Balkon Filesi Nerede Satılır?

Balkon filesi nerede satılır sorusunun cevabı Attack Sport’tur. Attack Sport UV ışınlarına karşı dayanıklı, özel klipsler ile monte edilen balkonunuza uygun ölçüde özel üretim balkon güvenlik filesi yapmaktadır. File sistemlerimizi ihtiyaç duyduğunuz her ölçüde üretiyoruz. Talebiniz üzerine montajını da biz yapmaktayız. Alanında uzman ekiplerimiz profesyonel bir şekilde balkon filesi montajı yapmaktadır. Bu sayede kaliteli balkon güvenlik filesi modelleri ile güvenilir bir yaşam alanı oluşturuyoruz.

Balkon filesi fiyatları ne kadar?

Balkon koruma filesi fiyatları için net bir rakam vermek mümkün değildir. Özel üretim olduğu için metrekare bazlı fiyat veriyoruz. Balkon ölçüleriniz ile bize ulaşarak balkon filesi fiyatları ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. En ucuz balkon koruma filesi fiyatları için güvenilir firma Attack Sport’u tercih edebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.