HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Balkon Filesi Nedir?

06-06-2022 21:28
Balkon Filesi Nedir?

Eğer evinizde evcil hayvanınız ya da küçük bir çocuğunuz var ise balkonlar güvenli olmalıdır. Balkonlu bir evde oturuyorsanız yeterli bir güvenlik sistemi kurmanız gerekmektedir. Bir yandan çocuğunuzun eğlenceli dürtülerine yenik düşmelerini ve korkusuz yetişmelerini ve gelişmelerini isterken diğer yandan önlenmesi gereken bazı tehlikelerin farkında olmasını istiyorsunuz. Tahmin edebileceğiniz gibi çocuklar balkonda oynarken özellikle tehlikeli durumlar ortaya çıkabilir ve çok ani kazalar meydana gelebilir. Bu nedenle balkon koruması için bazı şeyler yapılması gerekmektedir. Bu balkon koruma fileleri ile evcil hayvanlarınız ( kedi koruma filesi ) ve çocuklarınız güvende olacak ve sizde korkmayacaksınız.

Balkon Filesi Nedir?

Balkon filesi balkonlarda çocuklar ve evcil hayvanlar için oluşabilecek tehlikeleri önlemeye yarayan koruma filesidir. Bu balkon koruma fileleri aynı zamanda dışarıdan balkona yabani hayvan veya kuş girmesini de önler. Ayrıca rüzgarın şiddetini keserek balkondaki çiçeklerinizin zarar görmesini önler. Bu yüzden balkonlu evi olan kişiler için önemli bir güvenlik tedbiridir. Balkon koruma fileleri delikli yapıya sahiptir. Bu delikli yapı kuş gözü olarak nitelendirilir. Kuş gözü ölçüleri fileden fileye değişiklik gösterir. Lakin içerisinden hayvan giremeyecek ölçüde olmaktadır.

Balkon Filesi Nereden Alınır?

  • Balkon filesi ile eviniz daha güvenli olacaktır.
  • Uzman ekibimiz ile balkon koruma filesi montajını sizler için yapabiliriz.
  • Yüksek mukavemetli naylon ipler ile üretilen balkon filesi darbelere karşı oldukça dayanıklıdır.
  • Farklı renk ve boyutlarda üretilebilmektedir.

Attack Sport olarak koruma fileleri sektöründe her alana hizmet vermekteyiz. Evlerinizden tutun da seralarınıza oradan spor alanlarına kadar bir çok koruma filesi üretimi yapılmaktadır. Her alan için farklı özelliklerde üretilen bu koruma fileleri üstün teknoloji ile üretilmektedir. Şimdi Balkon Koruma Filesini inceleyelim.

Balkon Koruma Filesi Ölçüleri

İp Çeşidi Yüksek mukavemetli polyamid & naylon ip
Göz Aralığı 4mm, 7mm ve 10mm gibi farklı aralıklarda
Renk Her renk üretilebilir.

** Balkon filesi metrekare fiyatları için bizimle iletişime geçiniz.

Küçük Çocukları Korumak İçin Balkona File Koruma Ağı Yaptırın!

Burada noktada iki seçenek vardır. Bir yandan, her zaman çocukları izlemeye ve tehlike durumunda müdahale etmeye çalışabilirsiniz. Ancak, sadece küçük bir dikkatsizlik saniyenizi alır ve bu küçük zaman dilimi içerisinde çocuğunuz tehlike ile karşı karşıya kalmış olur. Konsantrasyonun bazen dağılması doğaldır bu konuda kendinizi suçlamamalısınız fakat böyle bir durumda bir kaza meydana gelebilir.

Bu durum aynı zamanda, genellikle çocukların günlük rutinlerini organize etmek için yeterli yetkiye sahip olan ebeveynler için stresi artırır. Attack Sport sizlere, çocuklarınızın fark etmeden adapte olduğu ve oyunlarını engellemeden güvende tutan bir balkon koruması sunar. Bu sistem balkonunuz için kurulan bir ağ sistemidir. Bu çözüm, her iki tarafın da enerji harcamasına veya tahriş olmasına gerek kalmadan çocuklar ve ebeveynler için güvenli bir ortam oluşturduğu için çok hoş bir çözümdür Balkon Koruma Filesi.

Balkon güvenlik filesi ile ayrıca çocuklarınızın evinizde bulunan objeleri dışarıya atmasını engelleyebilirsiniz.

Uzun Ömürlü Balkon Koruma Filesi Modelleri

Balkon güvenlik filesi, farklı kalınlıklarda ve balkonunuz için tam olarak uygun boyutta mevcuttur. Bu, çocuklarınızın yaz aylarında balkonda dolaşırken güvende olduğundan emin olmanıza izin verir ve başka şeylere odaklanmanızda sizlere yardımcı olur.

Balkon emniyet ağları, çocukların elleri tarafından endişelenmeden güvenle dokunabilecekleri toksik olmayan bir malzeme olan polipropilenden yapılmıştır. Her şeyden önce kendi çocuklarınızı ilgilendirdiği gibi güvenlik açısından çeşitli seviyelerde kullanılmakadır. Ek olarak, polipropilen, büyük ivme şokunu emebilen yani dayanıklı bir malzemedir. Bu durum, yüksek malzeme yoğunluğunu ve dolayısıyla mükemmel güvenlik performansını garanti eden yüksek performanslı bir ağdır.

Evcil Hayvanların Güvenliği İçin Kedi Balkon Filesi

Kedi balkon filesi kedilerin balkondan aşağı düşmeisini engellemek amacı ile de kullanılır. Evcil hayvanların kontrolü çocukları kontrol etmekten daha zordur. Bu yüzden sahiplendiğimiz canların güvenliğini sağlamak zorundayız. Kediler balkonlardan düşmesin diye üretilen bu kedi balkon fileleri oldukça etkilidir. Bu koruma fileleri sayesinde kedileriniz güvende olur.

Balkon Koruma Filesi Montaj Elemanları Nelerdir?

Balkon ağının doğru şekilde takıldığından emin olmak için balkon filesi montajı için doğru aksesuarları kullanmak oldukça önemlidir. Bu balkon Koruma Fileleri alanında en iyi güvenliği sağlamak için tek yol budur.

Genellikle bir güvenlik ağının belirli bir alana monte edilir. İçinden bir kordon veya ip geçirilerek güvenli ve sıkı bir şekilde gerilebilir. Metre ya da sabit uzunlukta halatlar olarak temin edilebilen plastik halatlardan tel halatlara, yakalama ve güvenlik ağlarınız için ihtiyacınız olan her şeye sahibiz. Çoğu durumda, plastik halatlar ve kordonlar ağınızı sabitlemek için kullanmak için doğru şey olabilir. İşte balkon filesi nereden alınır sorusunun cevabı Attack Sport'tur.

Balkon Filesi Montajı Nasıl Yapılır?

Balkon filesi montajı oldukça basittir. Uzman ekiplerimiz sizlere bu konuda yardımcı olabilir. Balkon filesi montajı file ucunda bulunan klipslerin balkon demirlerine ya da duvarına monte edilmesi ile sabitlenir. Bu sayede gerilen ipler güvenli bir şekilde zemine ya da duvara monte edilmiş olur.

Halat tutturucular, kancalar, vidalar, aletler veya koruyucu çantalar dahil her türlü güvenlik ağınızla ilgili tüm aparatları Attack Sport olarak sizlere sağlıyoruz. Bu doğrudan balkon koruma filesinin yerinde montajı sağlanması için önemlidir. Attack Sport tecrübeli kurulum ekibi le birlikte çok sağlam bir montaj hizmeti sunmaktadır. İlk önce ağınızı nereye kuracağınıza karar verin ve bundan sonra daha küçük detayları düşünün. Hangi ağa ihtiyaç duyduğunuz ve hangi boyutta ihtiyacınız olduğu netleştiğinde, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu noktada, koruma filelerini nasıl kullanacağınız ve kurulacağı yer hakkında bir fikriniz olması önemlidir. Önceden kesin olarak planlamanızı yapın ve ölçümlerinizin doğru olduğundan emin olun.

Kauçuk halat halkaları, kablo kayışları ve çabuk açılan kayışlar gibi ekstra aksesurlar, güvenlik ağlarını sabitlemek için daha fazla seçenek sunar. Balkon filesi nasıl takılır sorusunun en güzel cevabını Attack Sport size uman montaj ekibi ile vermektedir. Balkon güvenlik filesi montajı için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Görüldüğü gibi balkon için yapılacak olan güvenlik fileleri oldukça önemlidir. Sizleri ve çocuğunuzu büyük tehlikelerden ve pişmanlıklardan korur. En uygun fiyatlardaki güvenlik koruma filelerini Attack Sport ile iletişime geçerek temin edebilirsiniz. Güvenlik ağları & koruma fileleri için web sitemizi inceleyiniz ve hangi bölge için güvenlik ağına ihtiyacınız var ise bizimle paylaşınız. Herhangi bir sorunuz varsa, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Daha fazla bilgi için sadece bizimle iletişime geçin; sizlere güvenlik ağı hakkında ayrıntılı önerilerde bulunacağız.

Balkon Filesi Nerede Satılır?

Balkonlar yaz aylarında ev içinde vakit geçirenler için eğlenceli bir aktivite alanıdır. Fakat balkonlar eğlenceli olduğu kadar da tehlikelidir. Özellikle evcil hayvanınız ve çocuğunuz var ise balkonun güvenli olması gerekir. Çocukların ve evcil hayvanların balkondan sarkmasını ve aşağıya düşmesini engellemek için bir takım önlemler almanız gereklidir. Bu yüzden balkon filesi satın almanız uygundur. Koruma filesi ile balkonlar daha güvenli olmaktadır.

Balkon filesi balkon mermeri ile tavanı arasına gerilen bir güvenlik filesi çeşididir. Estetik manzarayı bozmayan, balkona farklı bir hava katan ve aynı zamanda güvenli bir yaşam alanı oluşturan bu koruma fileleri ile balkonda keyifli vakit geçirmeniz mümkün. Örneğin balkonunuz olduğu için çocuğunuzu yalnız bırakmaya korkuyorsanız balkon filesi tam size göre. Peki balkon filesi nerede satılır diye soruyorsanız cevabı Attack Sport’tur.

En Güvenilir Balkon Filesi Satan Firmalar

Balkon filesi satan firmalar arasında araştırma yapıyorsanız doğru yerdesiniz demektir. Attack Sport olarak alanında uzman ekibimiz ve teknik balkon filesi montaj ekibimiz ile birlikte satışını yaptığımız filelerin ücretsiz montajını yapıyoruz. Ücretsiz montaj ile güvenilir ve kaliteli balkon filelerine ulaşmanız bizimle mümkün. Attack Sport kedi balkon filesi ve güvenlik filesi modelleri ile hem evcil hayvanlarınız hem de çocuklarınız güvende olacak. Bu sayede çocuğunuzu balkonda oynarken bırakmaktan korkmayacaksınız. Çünkü Attack Sport balkon fileleri kopmaz ve zamanla aşınıp esnemez. Çocukların ve evcil hayvanların file göz aralıklarından geçmesi mümkün değildir. Bu yüzden de çok güvenlidir.

Balkon Filesi Nerede Satılır?

En güvenilir balkon filesi satan firmalar arasında Attack Sport lider konumdadır. Geniş üretim parkurumuzda en kaliteli polyamid iplikleri kullanarak balkon filesi üretimi yapıyoruz. File göz aralıkları tamamen sizin isteğinize bağlı olarak şekilleniyor. Balkonunuzun ölçüsüne bağlı olarak özel imalat yapıyoruz. Özel ölçü balkon filesini bu şekilde güvenle satın almanız mümkündür.

Ücretsiz Balkon Filesi Montajı 

Büyük e-ticaret sitelerinden de balkon filesi satın almanız mümkündür. Lakin bizden alacağınız balkon filesi modelleri EN TSE belgeli ve ISO kalite standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Ayrıca montajı da bize ait olduğu için ekstra montaj hizmeti ödemek zorunda kalmazsınız. Ücretsiz balkon filesi montajı ile en sağlam balkon filesi modellerini Attack Sport’tan satın alın. File montajı için kullandığımız özel klipsler ve montaj aparatları ile balkon filesi montajını tamamlıyoruz. Balkon filesi montajı nasıl yapılır merak ediyorsanız içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Balkonlarınız bizimle daha güvenli.

Balkon Filesi İle İlgili Sıklıkla Sorulan Sorular

Güvenlik balkon filesi modelleri ile ilgili merak ettiğiniz her şey burada!

Balkon filesi ne işe yarar?

Balkon filesi balkonlarda güvenliği sağlamak amacı ile kullanılan bir koruma filesi çeşididir. Rüzgarı engellemek, hayvanları ve çocukları tehlikeden korumak balkon filesinin en önemli görevlerindendir. Ayrıca yabani hayvanların balkona girmesini de engeller.

Balkon filesi güvenli mi?

Balkon filesi sağlam ve dayanıklı aparatlar ile takıldığı zaman çok güvenlidir. Öncelik balkon koruma filesinin aparatlarının profesyonel bir şekilde takılmasıdır. Uygun büyüklükteki göz aralıkları ile hem güvenliği hem de korumayı sağlar balkon güvenlik filesi.

Balkon filesi fiyatları ne kadar?

Balkon filesi fiyatları filenin çeşidine, ölçüsüne ve kuş gözü boyuna bağlı olarak değişir. Cam, çelik, örme ve metal balkon fileleri bulunmaktadır. Tüm bu balkon filesi çeşitleri teknik özelliklerine göre fiyatlandırılır. En ucuz balkon filesi fiyatları için hemen bizimle iletişime geçiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.