HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Balkon Güvenlik Filesi Nedir?

17-08-2022 13:44
Balkon Güvenlik Filesi Nedir?

Balkon Güvenlik Filesi Nedir?

Güvenlik filesiiç ve dış mekanlarda yüksekten düşmeleri önlemek amacı ile kullanılan bir güvenlik sistemidir. Balkon güvenlik filesi ise çocukların ve evcil hayvanların balkondan sarkıp düşmesini önlemek amacı ile kullanılan bir güvenlik filesi çeşididir. Oldukça korunaklı olan bu fileden çocuğun geçmesi mümkün değildir. Bu sayede balkonlar çocuklar için güvenli bir oyun alanı olmaktadır.

Balkon güvenlik filesi yaşam kalitenizi arttıran bir koruma sistemidir. Çocuk ve evcil hayvanların düşmesini önlemesinin yanı sıra dışarıdan balkona yabani hayvan ve çöp girmesini de önler. Bu sayede daha temiz bir balkona sahip olursunuz.

Balkon filesi kullanım ömrü oldukça uzun %100 polyamid kord iplikten üretilir. Asılmalara karşı dayanıklıdır. 600kg taşıma kapasitesine sahiptir. Bu sayede de oldukça dayanıklıdır. Yağmur, kar ve çamurdan etkilenmez. Dolayısı ile zarar görmez ve kullanım ömrü en az 10 yıldır.

Balkon güvenlik filesi nerede satılır?

 Balkon güvenlik filesi nerede satılır

Balkon güvenlik filesi satan bir çok firma bulunmaktadır. Bu firmalar arasından alanında uzman ve güvenilir bir firma tercih etmelisiniz. Attack Sport olarak Türkiye’nin en iyi ve birinci kalite güvenlik filesi üreticileri arasında yer alıyor. Yurt içi satışlar başta olmak üzere tüm dünyaya güvenlik filesi ihraç ediyoruz.

Balkon filesi ya da balkon ağı balkonlarda güvenli bir yaşam alanı oluşturmak için şarttır. Uzman montaj ekibimiz uzun yıllar dayanacak fileleri sizler için güvenle balkonunuza monte etmektedir.

Balkon için güvenlik filesi montajı

Balkon için güvenlik filesi montajı 

Balkon için güvenlik filesi montajı uzman ekipler tarafından yapılmalıdır. Ancak bu şekilde dayanıklı ve uzun ömürlü olabilir. Balkon güvenlik filesi montajı yaparken öncelikle beton yüzeye çelik dübeller çakıyoruz. Ardından bu çelik dübellerin içinden çelik halatları geçirerek balkon filesinin taslağını oluşturuyoruz. Son olarak her çelik dübelin içinden filenin iplerini birkaç kez geçirerek sıkıyoruz. İşte balkon fileniz hazır.

Balkon filesi montajı anlatıldığı kadar kolay değildir. Özellikle elinde yeterli ekipman olmayan kişiler montaj için çok zorlanacaktır. Attack Sport olarak uzman ekibimiz size balkon güvenlik filesi montajı hizmeti vermektedir. Hemen bizimle iletişime geçerek balkon filesi satın alabilir ve montajını yaptırabilirsiniz.

Balkon güvenlik filesi fiyatları

Balkon güvenlik filesi fiyatları 

Balkon güvenlik filesi fiyatları m2 cinsinden hesaplanır. Bu kapsamda filenin m2 cinsinden ölçüsü, göz aralıkları ve bağlantı elemanları balkon güvenlik filesi fiyatlarını belirler. Filenin yapısı, kalitesi fiyatları üzerinde etkilidir. Attack Sport balkon koruma fileleri rüzgarı, tozu ve tehlikeleri engelleyen yapısı ile oldukça uygun fiyat seçeneklerine sahiptir. Balkon filesi modelleri çeşitlidir. Bizimle iletişime geçerek balkon filesi modelleri, özellikleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.