HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bina boşluğu güvenlik filesi nereden alınır?

06-06-2022 22:41
Bina boşluğu güvenlik filesi nereden alınır?

Bina boşluğu güvenlik filesi nereden alınır?

Merdiven arasında kalan bina boşlukları oldukça tehlikelidir. Merdivenlerden inerken veya çıkarken denge kaybı anında bina boşluğuna düşme ihtimali yüksektir. Bu yüzden bina boşluğu güvenlik filesi üretilmektedir. Bina boşluğu güvenlik filesi bir diğer adı ile merdiven güvenlik filesi bir çok farklı yapıda kullanabileceğiniz özellikte üretilir. Apartmanlarda kullanımı zorunlu olmasa da okul, kreş, hastane, kamu kurum ve kuruluşlarında kullanımı zorunludur.

Kat boşluklarının tehlikesini minimuma indirmek için bina boşluğu merdiven güvenlik filesi satın alabilirsiniz. Bina boşluğu güvenlik filesi nereden alınır diye soruyorsanız doğru yerdesiniz demektir.  File Koruma Ağı olarak her yaşam alanının güvenliğini üstün kaliteli ve dayanıklı güvenlik fileleri ile sağlıyoruz.  En güvenli düşme önlemi olarak sizlere sunduğumuz bu sistemi yıllarca yıpranmadan ve aşınmadan kullanabilirsiniz. Her bina boşluğuna uygun ölçüde ürettiğimiz bina boşluk filesi özel ölçü tasarımları ile monte edildiği yere tam gelmektedir. Montajı bize bırakın güvenliğinizi %100 sağlayalım.

Bina boşluğu güvenlik filesi montajı nasıl yapılır?

Bina boşluğu güvenlik filesi montajı ustalar tarafından yapılmalıdır. Firmamızın ürettiği güvenlik fileleri özel klipsler ve aparatlar yardımı ile bina ve merdiven boşluklarına monte edilir. Aşağıda bina boşluğu güvenlik filesi montajını izleyebilirsiniz. Güvenliğiniz için merdivenlerinizi file kaplayın ve hem sevdiklerinizi hem de kendinizi korumaya alın.

Montaj dahil bina boşluğu güvenlik filesi fiyatları nedir?

%100 polyamid Kord® ip kullanarak ürettiğimiz bina boşluk fileleri 4mm ve 6mm kalınlıkta olmaktadır. File araları 10cm x 10cm kare tasarımlıdır. Düğümlü el örgüsü ve düğümsüz makine örgüsü seçenekleri bulunmaktadır. İstediğiniz renkte üretimi yapılmaktadır. 600 kg taşıma kapasitesi vardır.

Bina boşluğu güvenlik filesi almak istiyorsanız firmamız ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Üstün tecrübemiz ve profesyonel montaj ekibimiz ile birlikte merdiven güvenlik filesi montajı yapmaktayız. Fiyatlarımız montaj dahil fiyatlardır. Bizi arayarak belirttiğiniz ölçüler doğrultusunda size fiyat bilgisi verebiliriz. Eğer ölçülerden emin değilseniz keşif ekibimiz gelip ücretsiz ölçüm yapmaktadır.  Montaj dahil bina boşluğu güvenlik filesi fiyatları için hemen bizimle iletişime geçiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.