HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

File ve Güvenlik Ağları İmalatı

27-06-2022 13:49
File ve Güvenlik Ağları İmalatı

File ve Güvenlik Ağları İmalatı

Güvenliğimizi temin etmek için günlük yaşantımızda daha güvenli bir çevrede yaşamak için her alanda alınması gereken tedbirler vardır. Örneğin bir inşaat altından geçerken korkmamızı gerektirmeyecek şekilde orada güvenlik tedbirleri alınmalıdır. İnşaat güvenlik filesi bunun içindir. Ya da evimizde çocuğumuz varsa balkonlar güvenli olmalıdır. Balkon filesi bunun içindir. Bu örnekleri hayatımızın her alanında genişletebiliriz. Daha güvenli bir ev, sosyal çevre ve yaşam alanı için file ve güvenlik ağları hayatın her alanına entegre edilmelidir.

Attack Sport olarak daha güvenli yaşam alanları için güvenlik filesi ve koruma filesisistemleri üretiyoruz. Başlıca ürettiğimiz file sistemleri içinde merdiven güvenlik filesi, balkon filesi, inşaat güvenlik filesi, havuz güvenlik filesi, evcil hayvan koruma filesi, oyun parkı file ve halat sistemleri, branşına göre spor fileleri ve dekoratif fileçeşitleri bulunmaktadır. Şimdi sizler ile üretimini yaptığımız güvenlik filesi çeşitlerini inceleyelim.

Balkon Güvenlik Filesi Üretimi

 balkon güvenlik filesi üretimi

Balkon güvenlik filesi balkon mermeri ile duvarı arasına özel çelik klipsler ile monte ettiğimiz oldukça korunaklı bir file sistemidir. %100 UV korumalı polyamid kord ip kullanarak ürettiğimiz balkon filesi çeşitleri çocuk ve evcil hayvan güvenliği için gereklidir. Eğer evde balkondan düşme tehlikesi olan ufak çocuğunuz ya da evcil hayvanınız var ise balkon filesi kullanmanız gerekir. Balkon filesinin halatları 600 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir. Bir çocuk ya da evcil hayvan asıldığı zaman kopmaz veya esnemez. Bu yüzden çok güvenlidir. Geniş göz aralıkları balkona hava geçişini önlemez. Estetik tasarımı ise göz zevkinizi bozmaz ve manzaranızı engellemez.

Özel üretim yaptığımız balkon koruma filesiçeşitleri istediğiniz RAL renklerinde ve göz aralıklarında olabilir. Güvenliğiniz için balkon güvenlik filesi seçin ve Türkiye’nin en iyi balkon güvenlik filesi üretimi yapan Attack Sport ile iletişime geçin.

İnşaat Güvenlik Filesi Üretimi

inşaat güvenlik filesi üretimi 

İnşaat güvenlik filesi yeni yapılan bina, işyeri gibi yüksek katlı yapıların etrafına gerilen bir güvenlik ağı çeşididir. Bu inşaat güvenlik fileleri inşaattan insanların üzerine moloz parçası düşmesini önlemek için ideal güvenlik sistemleridir. Ayrıca inşaatta çalışan işçilerin can güvenliğini bu basit koruma fileleri ile sağlamak oldukça kolaydır. İnşaat işleri tehlikelidir bu yüzden öncelikle işçi güvenliği sağlanmalıdır. İşçi güvenliğini sağlamak da dış cephe güvenlik filesi çeşitleri ile oldukça kolaydır. Polyamid (naylon), polyester, polietilen ve poliprofilen (floş) iplikler kullanarak ürettiğimiz sağlam ve yaklaşık 600 kg taşıma kapasitesine sahip fileler ile iş ve işçi güvenliğini sağlamak oldukça kolaydır.

Özel üretim yaptığımız inşaat güvenlik filesi çeşitleri farklı göz aralıklarında üretilebilir. Genel olarak küçük göz aralıkları tercih edilir. Bu sayede moloz ya da taş parçalarının düşmesi engellenir. Güvenliğiniz için inşaat güvenlik filesi seçin ve Türkiye’nin en iyi inşaat güvenlik filesi üretimi yapan Attack Sport ile iletişime geçin.

Merdiven Güvenlik Filesi Üretimi

merdiven güvenlik filesi üretimi 

Merdiven güvenlik filesi okul, apartman ve çok katlı ev olmak üzere her çeşit merdivene entegre edilebilen bir güvenlik filesi çeşididir. Özellikle okullar başta olmak üzere merdiven filesi kullanımı gereklidir. Okullarda öğrencilerin merdivene asılmasını ve merdiven boşluğuna düşmesini önlemek için kullanılmalıdır. Ayrıca çok katlı evlerde çocuk güvenliği için gereklidir. Apartman ya da herhangi bir yapı olmak üzere merdiven boşluğuna önemli eşya düşmesini önlemek amacı ile gereklidir. Farklı göz aralıklarında ürettiğimiz merdiven güvenlik fileleri yapının estetik görüntünü bozmayacak tarzdadır. Bina içlerinde rahatsız edici görüntü oluşmaz.

Özel üretim yaptığımız merdiven filesi çeşitlerinde genel olarak küçük göz aralıkları tercih edilir. Bu sayede küçük ve değerli eşyaların merdiven boşluklarına düşmesi engellenir. Çocuk güvenliği başta olmak üzere daha korunaklı yaşama alanları için merdiven filesi seçin ve Türkiye’nin en iyi merdiven güvenlik filesi üretimi yapan Attack Sport ile iletişime geçin.

Kedi Koruma Filesi Üretimi

kedi güvenlik filesi üretimi 

Kedi koruma filesi balkon veya cama monte edilen bir hayvan koruma filesidir. Hayvan koruma filesi çeşitleri içinde en sık kullanılan bu ürünümüz kedi tırmalamasına karşı dayanıklıdır. Kedilerin tırnakları ile bu fileleri koparması ve içinden geçmesi mümkün değildir. Montajında kullandığımız çelik klipsler filenin zamanla esnemesini önler ve darbelere karşı dayanıklı hale getirir. Bu sayede kediler için güvenli balkon, pencere ve yaşam alanları oluştururuz.

Özel üretim yaptığımız kedi koruma filesi çeşitlerinde genel olarak küçük göz aralıkları tercih edilir. Bu sayede kedilerin bu boşluklardan geçmesi önlenir. Yeterli boşluklar ile de iç mekana hava girişini engellemez. Evcil hayvan güvenliği için kedi koruma filesi seçin ve Türkiye’nin en iyi kedi koruma filesi üretimi yapan Attack Sport ile iletişime geçin.

Kuş Önleme Filesi Üretimi

kuş önleme filesi üretimi 

Kuş önleme filesi farklı amaçlar için kullanılan bir koruma filesi çeşididir. Örneğin kuş önleme filesi yabani kuşların seralara ve kümes hayvanlarına zarar vermesini önlemek için kullanılır. Ya da bir fabrika etrafına kuşların birikip pislemesine ve içeriye yuva yapmasını önlemek için kullanılır. Evinizin balkonuna da kuş önleme filesi kullanarak kuşların içeri girmesini engelleyebilirsiniz.

Özel üretim yaptığımız kuş önelem filesi çeşitlerinde genel olarak küçük göz aralıkları tercih edilir. Bu aralıklardan kuşların geçmesi ve fileyi gagaları ile parçalamaları mümkün değildir. Yapmanız gereken tek şey kuş önleme filesi üretimi yapan Türkiye’nin en iyi güvenlik filesi üreticisi olan Attack Sport ile iletişime geçmektir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.