HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Havuz Filesi ne işe yarar?

06-06-2022 22:41
Havuz Filesi ne işe yarar?

Havuz Filesi ne işe yarar?

Yaz aylarında havuz oldukça eğlenceli bir aktivitedir. Özellikle çocuklar suyla oynamaktan çok keyfi alırlar. Lakin havuz çocuklar için eğlenceli olduğu kadar tehlikelidir de. Bu yüzden havuz güvenliğini sağlamak amacı ile bazı tedbirler alınması gerekir. Bu tedbirlerden en önemlisi ise havuz filesidir.

Havuz filesi havuzun üstünü bir örtü gibi örterek çocukların havuza düşmesini engellemek amacı ile kullanılır. Peki havuz filesi nerelerde kullanılır, havuz güvenlik filesi kullanım amaçları nelerdir hemen öğrenmek için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Havuz Güvenlik Filesi Nerelerde Kullanılır?

Eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için ilk akla gelen tercihlerden biri deniz ve havuzdur. Bu yüzden havuzlar bir çok alanda aktivite amaçlı kullanılabilir. Sadece güvenlik amacı ile değil havuz üzerinde filede oturarak eğlenceli vakit geçirmek için de kullanımı uygundur. Filenin ip gerginliği oldukça fazladır. Bu sayede fileye oturan çocuklar suya batmaz. Bu da çocukların güvenle havuzda oynamasına yardımcı olur. Havuz güvenlik filesi içinde havuz bulunan her yaşam alanında kullanılabilir. Bunlar;
  • Eğlence parkı
  • Oyun parkı
  • Ev
  • Bahçe
  • Okul
  • Kreş
  • Hamam
  • Havuz kenarları
  • Çiftlik

Yukarıdaki alanların yanı sıra havuz güvenlik filesi nerede ihtiyacınız var ise kullanılabilir. Güvenlik filesi olarak kullanıldığı için üretimde kullanılan iplik dayanıklı polyamid naylon iptir. Polyamid naylon ipler hem filenin kullanım ömrünü uzatır hem de darbelere karşı daha dayanıklıdır. File göz açıklığı 4cm’den 10’cm’e kadar tercih edilebilir.

Havuz Koruma Filesi Ne Amaçla Kullanılır?

Havuz koruma filesi kullanım amacı 3 şekildedir;

  1. Havuzda çocukların güvenliğini sağlamak için
  2. Çocukların havuz üzerinde tehlikeden uzak bir şekilde eğlenmesi için
  3. Havuzun temiz kalması için

İlk iki amaçta da çocukların güvenliği ve korunması ön plandadır. Bu yüzden havuz koruma filesi elzemdir. Bunun yanı sıra havuz koruma filesi canlı ya da cansız bütün varlıkların korunması için tasarlanmaktadır. Son olarak havuza düşebilecek herhangi bir çöp ya da atığın suya karışmasını engellemek amacı ile de kışın havuzların üzerini havuz koruma filesi ile kapatabilirsiniz.

Havuz Üst Kapama Filesi Nereden Alınır?

Havuz üst kapama filesi deneyimli ve profesyonel güvenlik filesi üreticilerinden alınmalıdır. Güvenlik koruma filesi imalatçıları havuz filesi başta olmak üzere tüm filelerin üretimini kaliteli naylon iplikten yapmaktadır. Attack Sport olarak TS EN 1263-1 kalite sertifikalarına sahip havuz üst kapama filesi üretiyoruz. Eğer sizde havuz koruma filesi satın almak istiyorsanız tek yapmanız gereken Attack Sport ile iletişime geçip ölçüleri bildirmektir. Ekibimiz havuz güvenlik filesi fiyatları konusunda size esnek seçenekler sunacaktır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.