HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kedi balkon koruması nereden alınır?

06-06-2022 22:39
Kedi balkon koruması nereden alınır?

Kedi balkon koruması nereden alınır?

Kedi evcil hayvan statüsünde olsa da her zaman dışarıyı merak eden muzip bir canlıdır. Bu yüzden evimizde kedi sahiplenmişsek bile onları tehlikeden tam anlamı ile korumuş olmayız. Kediler için evde %100 güvenli bir yaşam alanı oluşturmak istiyorsak kedi balkon koruması satın almamız gerekir. Kedi balkon koruması iki duvar arasına monte edilen ve kedilerin aşağıya düşmesini engellemek amacı ile kullanılan koruma filesidir. Kedi balkon koruması ile kedilere daha konforlu ve güvenli bir yaşam alanı sunabiliriz.

%100 Polyamid Kord® ip kullanarak ürettiğimiz fileler kedilerin keskin tırnakları ile parçalayamayacağı kalitededir. 4cm göz aralığı ve 4mm kalınlığı ile kedilerin parçalamasına mümkün olmayan bir dayanıma sahiptir. Balkon tasarımınıza uygun olarak istediğiniz renk üretim yapabiliriz. Kedi balkon koruması sadece kedilerin değil çocukların da düşmesini engellemektedir. Bu yüzden maksimum 600kg taşıma kapasitesine sahiptir. Kedi balkon koruması nereden alınır diye soruyorsanız tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmektir.

Kediler için balkon koruması neden önemlidir?

Kediler için balkon koruma çok önemlidir çünkü kedilerin balkonda bir kuş ya da uçan bir canlı görerek aşağıya atlaması olasıdır. Ayrıca evden kaçma içgüdüsü ile de balkondan atlamaya çalışabilir. Bu yüzden kediler için balkon koruması satın alarak onlara güvenli bir ortam sunabilirsiniz. Sahiplendiğiniz hayvan dostlarınızı tehlikeden korumak için alacağınız ekstra sağlam fileler ile siz de rahat edeceksiniz. Kediler için balkon koruması ile sürekli kedinizi düştü mü diye takip etmek zorunda kalmayacaksınız.

Kedilerin fileleri dişleri ile yırtıp atması mümkün değildir. Ayrıca kedinin file gözlerinden kaçması da mümkün değildir. Göz aralıkları bir kedinin geçemeyeceği ölçüde olmaktadır. File estetik görüntüyü bozmayan şık bir tasarıma sahiptir.

Kedi için balkon koruması satan firmalar

Kedi için balkon koruması satan firmalar arasında bulunan firmamız çok uzun yıllardır ücretsiz montaj desteği ile sizlere hitap etmektedir. Montaj için görüntülü görüşme desteği sağlıyoruz. Pandemi koşulları ve değişen dünyaya ayak uyduran firmamız il dışındaki müşterilerimize de montaj için görüntülü görüşme desteği sağlıyor. Hem teknik destek ekibimiz hem de müşteri hizmetlerimiz file montajını en güvenli şekilde yapmanız için size yardımcı olmaktadır.

Kedi balkon koruması satan firmalar içinde firmamız üstün kalitesi ile sizlere 7/24 hizmet vermektedir. Bizimile iletişime geçerek en hızlı şekilde koruma filesi için geri dönüşüm alabilirsiniz.

Kedi balkon koruması montaj dahil fiyatları nedir?

Kedi balkon koruması satan firmamız ücretsiz montaj yapmaktadır. İstanbul içi tüm müşterilerine ücretsiz bir şekilde güvenli montaj hizmeti sunuyoruz. İl dışındaki müşterilerimize ise hem görüntülü montaj desteği hem de teknik ekibimiz ile birlikte yönergeler ile montaj desteği sunuyoruz.

Kedi balkon filesi montaj dahil fiyatlar için tek yapmanız gereken bizi aramaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.