HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kümes koruma filesi nereden alınır?

06-06-2022 22:37
Kümes koruma filesi nereden alınır?

Kümes koruma filesi nereden alınır?

Hayvan çiftliklerinde dışarıdan gelebilecek tehlikeler oldukça fazladır. Kümes hayvanlarını korumak için alınması gereken bazı tedbirler bulunur. Bu tedbirler arasında kümes koruma filesi yer alır. Kümes koruma filesi gezen tavuk ve keklik çiftliklerinde kullanılan bir koruma filesi çeşididir. Hayvanların dışarıya çıkmasını engellemek ve yırtışı kuşların ya da köpeklerin onlara zarar vermesini önlemek için kullanılır.

Kümes koruma filesi nereden alınır diye soruyorsanız cevabı Attack Sport’tur. Firmamız tüm koruma filesi çeşitlerinde olduğu gibi kümes koruma filesi üretiminde oldukça profesyoneldir. Neden Attack Sport kümes koruma filesi tercih etmeliyim diye soruyorsanız cevabı oldukça basittir. KALİTELİ VE UZUN SÜRELİ KULLANIM! Firmamız bünyesinde ürettiğimiz kümes koruma fileleri %100 Polyamid Kord iplik kullanarak üretiyoruz. Kümes çevresini %100 kapatıyoruz ve başka canlı girmesini önlüyoruz. Talebiniz üzerine farklı renklerde üretim yapıyoruz. File göz aralığı 5cm x 5cm olmaktadır. İp kalınlığı ise hayvanların parçalayamayacağı şekilde 2,5mm olmaktadır.

Kümes koruma filesi montajı nasıl yapılır?

Kümes koruma filesi montajı Attack Sport uzman ekibi tarafından yapılmaktadır. İstanbul içi müşterilerimize ücretsiz montaj desteği sağlıyoruz. İstanbul dışı müşterilerimize ise görüntülü görüşme desteği dahil olmak üzere teknik ekibimizin yönlendirmeleri ile birlikte montaj konusunda yardımcı oluyoruz.

Kümes üzerine ve yanlarına olmak üzere çevre koruma filesi şeklinde kümesin 4 bir yanını kaplıyoruz. Bu sayede kümese sizin izniniz dışında hiç kimsenin girmesini önlüyoruz. Ayrıca bu yöntem kümese ve çiftliğe kir ve atık madde girmesini de önlüyor. Hayvanlarınız daha steril ve güvenli bir ortamda gelişimini tamamlıyor.

Kümes koruma filesi fiyatları nedir?

Kümes koruma filesi fiyatları kümesin ölçüsüne bağlı olarak değişmektedir. Bizi arayarak metrekare ölçülerinizi belirttikten sonra kümes koruma filesi fiyatlarını hesaplayabiliriz. Ücretsiz montaj ile de kümes filelerini sizin için güvenle monte edebiliriz.

Siz de gezen tavuk çiftlikleri ve keklik üretim çiftlikleri başta olmak üzere hayvan çiftlikleriniz için kümes koruma filesi kullanmalısınız. Bu sayede daha konforlu bir çiftlikte hayvanlarınızı yetiştirebilirsiniz. Ayrıca kümes filelerini sera koruma filesi olarak da kullanmanız mümkündür. Bitki yetiştiriciliği için sera koruma filesi hakkında bilgi almak için de bizi aramanız yeterlidir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.