HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Merdiven Filesi Nedir? Montajı Nasıl Yapılır?

06-06-2022 21:23
Merdiven Filesi Nedir? Montajı Nasıl Yapılır?

Merdivenler düşme tehlikesi yaşayabileceğimiz alanlardır. Özellikler merdiven boşlukları yüksek katlardan düşüldüğü zaman ölüm ile sonuçlanabilir. Bu yüzden merdivenlerde bir dizi güvenlik önlemi alınmalıdır. Merdiven filesi ise bu güvenlik önlemlerinin en temelidir.

Merdiven güvenlik filesi tehlike oluşturan alanlar başta olmak üzere merdiven boşluklarına düşmeyi önlemek amacı ile monte edilen bir güvenlik ağıdır. İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamına göre Eğitim Kurumları başta olmak üzere okul, hastane gibi alanlarda kullanımı zorunludur. Bunun yanı sıra apartmanlarda da çocukların güvenliğini korumak amacı ile merdiven filesi kullanmak gerekir.

Peki merdiven filesi montajı nasıl yapılır bakalım.

 

Merdiven Filesi Görüntüyü Bozar mı?

Merdiven filesi estetik tasarımı ile binaların iç dizaynı ile uyumlu üretilmektedir. Bir çok farklı renk seçeneği vardır. Nizami kareleme sistemi ile her kare filesi aynı boyuttadır. Göz aralıkları da oldukça muntazamdır ve uygulandığı yerin estetik görüntüsünü bozmaz. Bu sayede sarkan, gevşek ve çirkin bir görüntü oluşması engellenir.

Attack Sport merdiven güvenlik filesi çeşitleri uzman montaj ekibimiz sayesinde güvenle merdiven boşluklarına monte edilir ve uzun yıllar güvenle kullanılır. En az 10-15 sene kullanım ömrüne sahiptir.

Merdiven Filesi Montajı Nasıl Yapılır? 

Merdiven filesi montajı yaparken merdiven kenarlarına özel klipsler yani montaj aparatları monte edilir. Ardından bu klipslere merdiven güvenlik filesinin her bir kenarında bulunan düğümler tutturulur. Tutturulan düğümler sabitlenir ve gergin sağlam bir merdiven filesi elde edilir. Merdiven filesini merdiven korkuluklarına ya da merdiven zeminine monte etmek mümkündür.

Merdiven filesi göz aralıkları standart 5cm x 5cm ya da 10cm x 10cm olarak üretilmektedir. Talebiniz üzerine özel ölçü merdiven güvenlik filesi üretimi de yapmaktayız.

Merdiven filesi için kullandığımız ip polyamid kord 2,5cm kalınlığında sağlam bir iptir. Tam merdiveninize göre, en yüksek mukavemetli ipten ürettiğimiz merdiven fileleri yıllarca özelliğini korumaktadır. Masrafsız ve bakıma ihtiyaç duymayan bir sistemdir. Merdiven filesi fiyatları için hemen bizimle iletişime geçerek ücretsiz montaj desteği alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.