HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Pencere güvenlik filesi nereden alınır?

06-06-2022 22:38
Pencere güvenlik filesi nereden alınır?

Pencere güvenlik filesi nereden alınır?

Pencereler çocuklar ve hayvanlar için tehlikeli bir alandır. Aşağıya sarkıp düşme olasılığı oldukça yüksektir. Çocuk da evcil hayvanlar da bunun bilincinde olmadığı için sonu kötü biten bir çok kaza yaşanmaktadır. Bu yüzden pencere güvenlik filesi hayat kurtarır. Pencere güvenlik filesi çocukların pencereden aşağıya düşmesini engellemek amacı ile yapılmaktadır.

Kullanacağınız camın büyüklüğüne göre farklı ölçülerde ve göz aralıklarında üretim yapıyoruz. %100 polyamid Kord ip kullanarak ürettiğimiz pencere güvenlik filesi 2,5mm ya da 4mm kalınlığında olmaktadır. File göz aralıkları talebinize göre 5cm x 5cm ya da 10cm x 10cm ölçülerinde olmaktadır. Düğümlü el örgüsü ya da düğümsüz makine örgüsü yapımı mümkündür. Binanın dış dizaynına bağlı olarak farklı renklerde üretim yapabiliriz. Maksimum taşıma kapasitesi 600 kg olan fileler oldukça dayanıklıdır. Yani pencere güvenlik filesi nereden alınır sorusunun yanıtı Attack Sport koruma filesi çeşitleridir.

Pencere güvenlik filesi sineklikle beraber uygulanır mı?

Pencere güvenlik filesi sineklik ile birlikte kolaylıkla uygulanabilir. Sineklik iç tarafta pencere güvenlik filesi ise dış tarafta olacak şekilde rahatlıkla uygulama yapılabilir. Sineklik işlevini bu sayede kaybetmez. Hem evinize sinek girmesini hem de pencere güvenlik filesi ile çocuk ve evcil hayvanların düşmesini önleyebilirsiniz.

Pencere güvenlik ağı pencerenin kapanmasını engeller mi?

Pencere güvenlik ağı pencerenin dışına duvara monte edildiği için pencerenin kapanmasını engellemez. Yani pencereyi sıkıştırıp hava boşluğu oluşumuna neden olmaz. Bu sayede kışın da kullanıma uygundur. Söküp yeniden takmanıza gerek kalmaz.

Pencere güvenlik filesi satan firmalar

Pencere güvenlik filesi satan firmalar arasında Attack Sport olarak size çok uzun yıllardır profesyonel hizmet veriyoruz. Kedi pencere filesi ve çocuk pencere filesi çeşitleri ile yaşam alanlarınızı çok daha güvenilir kılıyoruz. Kedi için pencere filesi ve çocuk için pencere filesi alarak siz de rahat edebilirsiniz. Sürekli cam açık kaldı, çocuk düşer mi, kedi düşer mi tehlikesi yaşamak zorunda kalmayacaksınız.

Pencere güvenlik filesi satan firmalar arıyorsanız Attack Sport profesyonel ekibi ve kaliliteli koruma filesi modelleri ile mükemmel hizmeti sağlamaktadır.

Montaj Dahil Pencere Filesi Fiyatları

Attack Sport olarak İstanbul içi ücretsiz montaj yapıyoruz. İstanbul dışı satışlarımız için de görüntülü arama desteği ve teknik destek ekibimiz ile birlikte yönergeler vererek montajı kolay bir şekilde yapmanızı sağlıyoruz. Montaj dahil pencere filesi fiyatları için tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçmektir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.