HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Merdiven Güvenlik Filesi Nereden Alınır?

04-07-2022 13:19
Merdiven Güvenlik Filesi Nereden Alınır?

Merdiven Güvenlik Filesi Nereden Alınır?

Yaşadığımız apartman, çocuklarımızın gittiği okul veya kreş başta olmak üzere her yapıda merdiven görüyoruz. Merdivenler bir kattan diğerine ulaşmada bize kolaylık sağlasa da merdiven boşlukları hepimiz için tehlikelidir. Bu yüzden merdiven boşluklarını kapatmak ve daha güvenli hale getirmek için merdiven güvenlik filesi yaptırmak gerekir.

Merdiven güvenlik filesi nereden alınır diye soruyorsanız doğru yerdesiniz demektir. Firmamız tecrübeli ve uzman kadrosu ile imal ettiği merdiven filelerini ücretsiz montaj desteği ile sizlere sunmaktadır. Hemen bizi arayın ve uygun fiyatlı merdiven güvenlik filesi ürünleri satın alın.

Öyleyse merdiven filesi nedir, merdiven filesi nerede satılır ve merdiven filesi kullanıcı yorumları nelerdir inceleyelim.

Merdiven Filesi Nedir?

Merdiven filesi merdiven boşluklarına gerilen yüksek kaliteli örgü güvenlik filesi sistemleridir. Amaç ani denge kaybı sonucu merdiven boşluklarına düşüp sakatlanmayı önlemektir. Ayrıca çocuklar merdiven boşluklarının tehlikeli olduğunu tam anlayamamaktadır. Bu yüzden merdiven demirlerinden sarkmaya çalışabilirler. Bu da çok ciddi kazalara sebep olabilir. Bu noktada merdiven filesi hayatımıza giriyor.

Merdiven filesi sizin, çocuklarınızın ve değerli eşyalarınızın yüksekten merdiven boşluğuna düşmesini önleyecek el ve makine örgüsü güvenlik filesi çeşididir. Hem kendimizi korumak hem de yaşam alanlarını daha güvenli hale getirmek için merdiven filesi şarttır.

Özellikle okullarda merdiven güvenlik filesi kullanımı zorunlu hale getirilmiştir. Çünkü okul, kreş ve anaokulu gibi alanlarda çocuk sayısı çok fazladır ve onları kontrol etmek zor olmaktadır. Merdiven filesi ile çocuklar için güvenli bir eğitim alanı oluşturabiliriz.

Merdiven Güvenlik Filesi Nerede Satılır?

merdiven filesi nerede satılır 

Merdivenden düşme ihtimali olan herkes için merdiven filesi önemli bir güvenlik tedbiridir. Kazaların nerede başınıza geleceğini bilemezsiniz. Bu yüzden merdiven güvenlik filesi yaptırarak daha konforlu bir yaşam sürebilirsiniz. Merdiven filesi nerede satılır diye soruyorsanız doğru yerdesiniz. Attack Sport uzman ekibi ve deneyimli çalışanları ile 1. Sınıf %100 polyamid iptten merdiven filesi üretimi yapmaktadır.

File göz aralıkları 5x5cm ya da 10x10cm olarak siz belirleyebilirsiniz. Daha küçük eşyaların düşmesini önlemek için 5cmx5cm sizin için doğru seçenek olacaktır. Merdiven filesi renkleri bina iç dizaynına göre özel olarak seçilebilir. Ani düşme anında maksimum taşıma kapasitesi 600kg’dır. Ürünlerimiz TS EN 1263-1 ve ISO 901 kalite belgesine sahiptir.

Merdiven güvenlik filesi almak için geç kalmayın, yaşam alanlarınızı ve sevdiklerinizi en güvenli şekilde koruyun.

Merdiven Filesi Kullanıcı Yorumları

merdiven filesi kullanıcı yorumları

M.G: ‘’ Önceden çocuklarım merdiven boşluklarına düşecek diye çok korkardım. Kendim bile o boşluktan bakarken ürperirken çocukların düştüğünü bile hayal edemiyorum. Attack Sport merdiven güvenlik filesi ile artık korkmuyoruz. Keşke daha önce yaptırsaymışız! Merdiven filesi ile artık daha huzurlu bir ebeveynim. ‘’

H.F: ‘’ Okulumuz için yaptırdığımız güvenlik filesi ile çocuklar artık daha güvende. Merdiven boşluklarına eğilemiyor ve demirlere asılamıyorlar. Onlar için daha konforlu ve güvenli bir eğitim ortamı oluşturduk. Teşekkürler Attack Sport. ‘’

S.K: ‘’Merdiven boşluğuna düşen yan komşumuzun çok ciddi yaralanmasının ardından bu güvenlik fileleri ile tanıştık. Merdiven güvenlik filesi bizi çok ciddi bir tehlikeden koruyormuş halbuki. Şimdi biz de güvendeyiz, komşularımız da. ‘’

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.